Muhammad Azli juara Sayembara Puisi Merdeka Ke-54 - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Seramai sembilan pemenang Sayembara Puisi Merdeka ke-54 Peringkat Universiti Malaysia Pahang (UMP) dirai dalam program “Moh Berpuisi” anjuran Jabatan Pendaftar bertempat di Dewan Astaka pada 22 Disember 2011 yang lalu.