Kelab In-Smartive UMP anjur Projek Kilauan Mutiara - UMP, LIB (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2016)
Motivasi.Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Projek Kilauan Mutiara 2016 di Sekolah Rendah Islam (SERI) Al-Ummah, Sitiawan, Perak baru-baru ini