UMP perkenal MyGift - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Pekan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenalkan MyGift sebagai inisiatif baharu universiti awam itu meneroka sumber kewangan dan penjanaan pendapatan tanpa bergantung kepada pembiayaan kerajaan.