MyGift jana kewangan UMP - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2015)
Pekan - Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenalkan MyGift sebagai inisiatif baharu institusi pengajian tinggi itu meneroka sumber kewangan dan penjanaan pendapatan tanpa bergantung kepada pembiayaan kerajaan.