UMP naib juara Pertandingan Debat Piala DYMM Sultan Zainal Abidin - Mohd Ferdaus, Musa (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus melakar kejayaan apabila dinobatkan Naib Juara dalam Pertandingan Debat Piala DYMM Sultan Zainal Abidin kali ke-11 yang berlangsung di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Dungun barubaru ini.