Ahmad Saifuddin, Ayesha dinobat olahragawan, olahragawati terbaik 2010 - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Buat julung kalinya, Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan dan memberi pengiktirafan atlit yang memberi sumbangan dalam menaikkan nama universiti sepanjang tahun 2010 dalam Majlis Anugerah Sukan UMP anjuran Pusat Sukan UMP