Program KLIK ziarah pelajar luar kampus - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim berpeluang bermesra bersama 80 pelajar yang tinggal di luar kampus dalam penganjuran pertama kali Program Komuniti Luar Kampus (KLIK) sekitar Kuala Pahang pada 20 Mac 2011 yang lalu.