Warga UMP dirai dalam Cendekia Bitara - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Malam Anugerah Cendekia Bitara, Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang memberi sanjungan untuk warganya yang cemerlang dalam bidang penyelidikan, penerbitan, kreativiti dan kualiti kini kembali buat kali ketiga penganjuran dengan tema ‘Air Untuk Kehidupan’.