4 penyelidik muda menyerlah di Hanoi - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Empat pelajar Diploma Kejuruteraan Awam, Fakulti Kejuruteraan Awam & Sumber Alam (FKASA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) mencatat sejarah apabila meraih pingat emas dalam Pameran Antarabangsa Pereka Muda (IEYI 2010) anjuran Vietnam Fund for Supporting Technological Creations (VIFOTEC) dengan kerjasama VIETIN Bank di Hanoi Friendship Culture Palace, Vietnam pada 18 Disember 2010 baru-baru ini.