Industrial lecture beri pendedahan kepada penyelidik UMP - Helmi, Mohamed Isa (Penerbit UMP, 2010)
Pusat Hubungan Universiti Industri, Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menganjurkan program Industrial Lecture yang bertajuk “Spin-Off Companies: UMP Creating Hi-Tech Enterprise in the Development of Pahang as the Eastern Industry Corridor” yang bertempat di Bilik Latihan CENFED pada 9 November 2010 yang lalu.