10 penyelidik menang pingat di IENA dan Pameran Bio Malaysia - Gupta, Arun (Penerbit UMP, 2010)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus mencipta kejayaan apabila dua pingat emas, empat perak dan empat gangsa diraih oleh 10 penyelidik dalam pertandingan di International Exhibition Ideas - Invention New Products (IENA) 2010 di Jerman dan Pameran Bio Malaysia 2010 di Kuala Lumpur baru-baru ini.