UMP jalin kerjasama program dwi-ijazah - Asrol, Awang (New Straits Time Press, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus unggul menjayakan program pengantarabangsaan dilakukannya melalui pembinaan jaringan kerjasama akademik yang kukuh dengan Jerman.