56 skuad rentap futsal - Asrol, Awang (New Starits Time Press, 2015)
Pasukan Inderapura Sepakat dan Joy FC muncul juara kategori lelaki dan wanita sempena Kejohanan Futsal Padang Parlimen Kuantan 2015 sekaligus membawa pulang Piala Ketua UMNO Bahagian Kuantan Datuk Seri Wan Adnan Wan Mamat.