Edar 100000 topeng muka - UMP, . (The New Straits Time Press, 2015)
Kerajaan negeri mula mengedarkan 100000 topeng muka kepada pelajar sekolah di seluruh negeri sebagai langkah berjaga-jaga menghadapi situasi jerebu yang semakin teruk.