Lonjak kebolehpasaran siswazah - Nazarudin , Shahari (Utusan Group, 2013)
Pusat Kecemerlangan Industri (ICoE) yang ditubuhkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi adalah satu lagi langkah bertujuan meningkatkan tahap kebolehpasaran siswazah dalam industri.