UMP adakan perarakan sambutan Maulidur Rasul. - UMP, LIB (Utusan Group, 2013)
Sebanyak 700 warga Universiti Malasia Pahang (UMP) mengadakan perarakan sempena sambutan Maulidur Rasul peringkat universiti itu yang berlangsung di Kampus Gambang di sini semalam.