ASM, UMP anjur Seminar Antarabangsa Nadir Bumi - UMP, . (Utusan Group, 2013)
Akademik Sains Malaysia (ASM) dan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Seminar Antarabangsa Nadir Bumi di sini baru-baru ini bagi menerangkan bagaimana menguruskan bahan tersebut untuk kesejahteraan alam sekitar dan ekonomi negara.