Kayuhan cegah jenayah - Ainal Marhaton, Abd Ghani (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Aktiviti berbasikal bukan saja untuk tujuan riadah dan amalan gaya hidup sihat, malah boleh dijadikan sebahagian daripada usaha polis dalam mengurangkan kadar jenayah.