Mashitah TNC baharu UMP - UMP, . (Utusan Group, 2013)
Dekan Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI) Universiti Malaysia Pahang (UMP), Prof. Dr. Mashitah Mohd. Yusof dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) yang baharu bagi tempoh tiga tahun berkuat kuasa sejak 21 Julai lalu.