Siti Noor Hidayah juara pidato - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2010)
Pelajar tahun empat Fakulti Kejuruteraan Kimia, Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Siti Noor Hidayah Mustaha, 22, muncul juara kategori bahasa Melayu pada pertandingan akhir Pidato Kemerdekaan Institusi Pengajian Tinggi (IPT) 2010 ynag berlangsung di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Kampus Gambang, dekat sini.