Siswa UMP bantu mangsa banjir lumpur - Ali, Mahmood (Utusan Group, 2013)
Sebanyak 12 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) daripada Yayasan Sukarelawan Siswa (YYS) turun padang membantu keluarga mangsa banjir lumpur di Lembah Bertam, Ringlet di sini baru-baru ini.