Laman web bola keranjang (UMP) - UMP, LIB (Kumpulan Karangkraf, 2010)
Peminat bola keranjang di negeri ini yang tidak sempat menyaksikan perlawanan suka itu boleh melayari laman web Karnival bola keranjang 3 On 3 Institusi Pengajian Tinggi (IPT).