Siswa UMP ambil BB1M - Ahmad Zakki, Jilan (Utusan Group, 2013)
Sebahagian daripada siswa beratur untuk mendapatkan baucar ketika Majlis Pelancaran dan Pengagihan Baucar Buku 1Malaysia (BB1M) 2013 di Universiti Malaysia Pahang (UMP), Gambang, Kuantan, Pahang, semalam.