Anak derita ayah hilang diri - Asrol, Awang (The New Straits Times Press, 2010)
"Saya mewakili ibu dan adik beradik berterima kasih kerana masih ada pihak yang sudi menghulurkan sumbangan kepada kami sekeluarga,"kata Norafniza Maas, anak sulung seorang ibu tunggal orang kelainan upaya (OKU).