KUKTEM sambut hari patriotik - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2003)
REKTOR, Kolej Universiti Kejuruteraan dan Teknologi Malaysia (KUKTEM), Prof Datuk Dr Abu Azam Md Yassin, melancarkan Tabung Kutipan Derma Hari Pahlawan, baru-baru ini.