UMP, PPSPPA jalin kerjasama - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pengurusan Awam (PPSPPA) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) bagi membuat kajian berkaitan bidang yang boleh digunakan untuk meningkatkan keberkesanan terhadap pengurusan sisa pepejal.