Askar wataniah bentuk disiplin - Mohd Rafi, Mamat (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Askar Wataniah perlu terus mengekalkan tahap disiplin yang tinggi selain memiliki semangat kental bagi memastikan imej sebagai benteng pertahanan kedua negara digalas dengan penuh rasa tanggungjawab.