47 terima peralatan sekolah - Shalfarina, Shahriman (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) meneruskan tradisi tanggungjawab sosial korporat dengan memberi sumbangan kelengkapan peralatan sekolah kepada 47 kanak-kanak mangsa banjir,di Kampung Tengah dan Kampung Jawa,di sini.