Perisian mudahkan belajar Bahasa Jepun - Shalfarina, Shahriman (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Kesukaran pelajar mempelajari dan menguasai kemahiran Bahasa Jepun kini boleh diatasi menerusi kit perisian komputer Iszuani Inazuma, hasil ciptaan pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP)