Yuserrie Zainudin dilantik komandan Suksis UMP - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
KUANTAN 17 Mei - Penolong Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) Universiti Malaysia Pahang (UMP), Prof. Dr. Yuserrie Zainudin dilantik sebagai Komandan Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi (Suksis) UMP berkuat kuasa Januari lalu.