UMP, ITT tawar ijazah berkembar farmaseutikal - Halim, Mat Ali (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai Memorandum Perjanjian (MOA) dengan Institut Teknologi Tallaght (ITT), Republik Ireland, bagi menawarkan program ijazah berkembar dalam bidang kejuruteraan Teknologi Farmaseutikal yang pertama di negara ini.