Jabatan Bendahari UMP jagoan bola tampar - Asrol, Awang (Kumpulan New Straits Times Press, 2014)
Kuantan: Pasukan Jabatan Bendahari muncul juara Kejohanan Bola Tampar Lelaki Tertutup Piala Bendahari Malaysia Pahang (UMP) Edisi Kesembilan di Kompleks Sukan UMP, di sini, baru-baru ini.