Pahang pergiat budaya inovasi - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
KUANTAN 10 Mac-Kerajaan negeri kini sedang mempergiatkan program untuk membudayakan inovasi dan kreativiti dalam kalangan pelajar sekolah dan penuntut institusi pengajian tinggi (IPT) di negeri ini.