Doakan kami - Siti A'isyah, Sukaimi (Kumpulan New Straits Times Press, 2013)
Saya mahu buktikan kepada rakyat Malaysia yang saya pun boleh melakukannya sama seperti peserta lelaki,"kata Myrza Fasha Md Hamyrudin,25,seorang daripada lima pendaki misi FELDA Everest 2013.