Ramadan di kala gerhana - Noraisah Nurul Fatwa, Mohd Razali (UMPSA, 2026)
Di dada malam Ramadan yang hening, BUlan bersembunyi di balik bayang takdir, Merahnya bukan luka alam yang berdarah, Tetapi isyarat langit yang berbisik zikir.