Transformasi Buku Bercetak vs Elektronik: Perspektif Trend Kelestarian Masa Hadapan - Noor Azura, Omar (UMPSA, 2025)
Kejayaan sesebuah bangsa dan negara adalah ditentukan oleh masyarakat yang membaca dan berilmu. Tujuan kita membaca adalah untuk mendapatkan ilmu. Ilmu pengetahuan yang diperoleh dari pembacaan dapat membentuk jati diri yang diterjemahkan kepada kejayaan dalam kehidupan serta menyumbang kepada pembangunan ekosistem masyarakat dan negara.