Program SULAM Smart Logistics FPI UMPSA perkukuh kolaborasi kampus, komuniti dan industri - Azian, Ibrahim (UMPSA, 2026)
Gambang, 23 Januari 2026 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) melalui Fakulti Pengurusan Industri (FPI) dan Program Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Teknologi Industri terus memperkukuh peranan sebagai universiti berteraskan komuniti menerusi pelaksanaan Program Service-Learning Malaysia – University for Society (SULAM) bagi kursus Supply Chain and Logistics Management (BPQ2223) melalui projek Smart Logistics: Connecting Campus, Community and Industry.