Kang Hui Lynn dan Aida Nadhirah graduan Ijazah Dual UMPSA-BJTU dianugerah Outstanding International Graduate dan Alumni Liaison Person - Mimi Rabita, Abd Wahit; Naqiah, Puaad (UMPSA, 2026)
BEIJING, 9 Januari 2026 - Graduan Program Ijazah Dual UMPSA–Beijing Jiaotong University (BJTU), Kohort 2, Kang Hui Lynn dan Aida Nadhirah Abdullah Harun yang berjaya menamatkan pengajian Kejuruteraan Elektrik di Beijing Jiaotong University (BJTU) menerima pengiktirafan khas, sebagai Outstanding International Graduate atas pencapaian akademik dan penglibatan cemerlang sepanjang pengajian. Selain beliau, Tan Zi Feng turut menerima pengiktirafan Outstanding International Graduate bersempena dengan Majlis Konvokesyen yang berlangsung di BJTU, China. Lebih bermakna Kang Hui Lynn dan Aida Nadhirah Abdullah Harun turut dilantik sebagai Alumni Liaison Person sebagai usaha memperkukuh jaringan alumni dan kerjasama berterusan antara graduan, universiti dan industri. Turut sama dilantik Alumni Liaison Person ialah Adam Fahmi Ahmad Nizam.