Staf Pentadbir UMPSA memperkukuh jaringan profesional melalui Bengkel Pelan Strategik MASTI 2026/2027 - Zahiruddin, Mohd Zain (UMPSA, 2026)
KUALA TERENGGANU, 22 Januari 2026 – Seramai enam orang staf pentadbir Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menghadiri Mesyuarat Majlis Persatuan Pentadbir Universiti Awam Malaysia (MASTI) yang berlangsung selama tiga hari bermula 20 sehingga 22 Februari 2026 di Universiti Malaysia Terengganu (UMT), Terengganu. Para pentadbir yang menyertai program ini terdiri daripada Eksekutif Kanan, Penerbit UMPSA, merangkap Presiden Persatuan Pegawai Tadbir dan Ikhtisas (PPTI) Sesi 2025/2026 yang juga menjawat jawatan sebagai Ketua Komunikasi Strategik, Majlis Persatuan Pentadbir Universiti Awam Malaysia (MASTI), Eksekutif Kanan, Pusat Jaminan Kualiti Akademik, Pusat Pengurusan Strategik dan Kualiti merangkap Setiausaha Agung PPTI Sesi 2025/2026, Zahiruddin Mohd Zain dan Pegawai Belia dan Sukan Kanan merangkap Penasihat Khas Pengurusan MASTI (Sukan dan Rekreasi), Al-Muhaimin Ali.