63 peserta terima Sijil Tamat Kursus Pengajian Ilmu Turath UMPSA - Mohamad Hasnur, Abdul Hamid (UMPSA, 2025)
PEKAN, 4 Disember 2025 - Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menganjurkan Majlis Perasmian Penutup dan Penyampaian Sijil Tamat Kursus Pengajian Ilmu Turath yang berlangsung di Dewan Senat, UMPSA Pekan.