Bengkel UMPSA30 garis asas hala tuju baharu, pacu era kegemilangan - Saharudin, Ramli (UMPSA, 2025)
PEKAN, 3 Disember 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menganjurkan Bengkel Pembangunan Pelan Strategik 2026–2030 (UMPSA30) Siri Ke-6 pada 2 dan 3 Disember lalu di Dewan Bankuet UMPSA Pekan sebagai kesinambungan usaha universiti merangka inisiatif strategik universiti bagi tempoh lima tahun akan datang.