Modul pengurusan keselamatan bahan kimia - Khairiah, Mohd Mokhtar; Norhidayah, Abdull; Wan Norfazilah, Wan Ismail; Siti Umairah, Mokhtar (Penerbit UMPSA, 2025)
Modul Pengurusan Keselamatan Bahan Kimia dibangunkan sebagai rujukan ilmiah dan prakti.kal bagi menyokong usaha memp.erkukuh budaya keselamatan bahan kimia. Mo·du·I ini menawarkan panduan berkaitan pengenalpastian hazad, kaedah penyimpanan dan pengendalian baha,n kimia, langkah kawalan dan tindak balas kecemasan, pengurusan sisa bahan kimia serta dokumentasi dan rekod keselamatan.