70 sukarelawan UMPSA tanam 1,000 pokok bakau dan lepaskan 700 ekor anak penyu bersempena dengan Sempena Hari Antartika 2025 - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2025)
CHERATING, 15 November 2025 - Seramai 70 sukarelawan yang terdiri daripada staf dan pelajar dari kelab Econexus telah menanam 1,000 pokok bakau dalam program Mangrove Planting Tree bersempena dengan Hari Antartika 2025 bertempat di Pantai Chendor, Cherating hari ini.