Prof. Emeritus Dato’ Seri Ir. Dr. Zaini Ujang kongsi amalan kelestarian dan dunia akademik global - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 27 November 2025 - Tokoh Akademik dan penerima Tokoh Kejuruteraan Negara 2025, Profesor Emeritus Dato’ Seri Ir. Dr. Zaini Ujang bertemu warga Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) hari ini dalam Majlis Perkongsian 100 Days World Lecture Tour bersempena dengan Bengkel Pemerkasaan Sistem Penasihatan Akademik UMPSA.