FTKEE–Industry Forum & Networking Day tingkatkan jalinan industri teroka peluang kerjasama - Zuryati, Zol; Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
PEKAN, 25 November 2025 - Penganjuran FTKEE–Industry Forum & Networking Day berjaya menarik minat 19 wakil industri hadir bagi meneroka peluang kerjasama dan berkongsi kepakaran dengan penyelidik daripada Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).