MinutesCraft.ai: Inovasi AI UMPSA mempermudah penyediaan minit mesyuarat, raih pingat emas dalam MaGIEx 2025 - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
PEKAN, 20 November 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus menerajui inovasi teknologi apabila berjaya membangunkan MinutesCraft.ai, sebuah aplikasi kecerdasan buatan (AI) yang mampu mengubah cara penyediaan minit mesyuarat tradisional.