Dr. Haji Mohamad Nawawy tamat PhD pada usia 74 tahun, anak sulung jadi pendorong - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 8 November 2025 - Usia bukanlah penghalang untuk terus menimba ilmu dan itulah kisah luar biasa Dr. Haji Mohamad Nawawy Jusoh, 74 tahun yang berjaya menamatkan pengajian Doktor Falsafah (PhD) di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).