Yana Samsudin dalam Berpantang Naik Pentas Konvokesyen UMPSA - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 10 November 2025 - Walau sedang berpantang di hari yang ke-30 selepas melahirkan anak ketiga tidak menghalang pelakon, pengarah, penulis skrip, penerbit dan penyanyi, Norliana Samsudin yang dikenali sebagai Yana Samsudin untuk hadir menerima Ijazah Master Eksekutif Pengurusan Korporat sempena Majlis Konvokesyen UMPSA ke-20 semalam.