Dari Hampir Tercicir Ke Menara Gading, Kadet Terbaik PALAPES Udara UMPSA, Muhamad Yani Bangkit Gapai Sinar Kejayaan - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 9 November 2025 - Perjalanan hidup penuh ranjau graduan Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal dengan Kepujian, Fakulti Teknologi Kejuruteraan Mekanikal dan Automotif (FTKMA) yang berasal dari Tawau, Sabah akhirnya menemui sinar kejayaan.