Pembentukan Personaliti Narsisisme Bermula dengan Serangan Keyakinan Diri yang Sangat Rendah - Norizan, Yusof (UMPSA, 2025)
Pernahkah anda bertemu seseorang yang kelihatan sangat yakin dengan diri sendiri? Cuba bercakap lantang, suka menjadi perhatian, dan sering menonjolkan kehebatan dirinya sendiri? Pada pandangan pertama, individu sebegini nampak seperti memiliki keyakinan diri yang tinggi. Namun,hakikatnya mungkin berbeza sama sekali.